duminică, 24 iulie 2016

EFT -terapia prin ciocanituri- excelenta dar nu pt varice

Am incercat mai intai singura, dupa citirea catorva carti si vizionarea unor filmulete pe you tube, apoi am facut cateva sedinte cu un specialist (diferenta a fost foarte mare)

      Pro: gratuit daca aplici metoda singur, foarte usor de aplicat. Se pot vindeca 
fobii (claustrofobie, hematofobie, fobie de serpi, teama de zbor, de paianjeni etc), te poti recupera rapid dupa divort, dupa moartea unei persoane dragi, poti scapa de tracul dinainte de examen, de teama de a vorbi in public, de amintiri traumatice, de cosmaruri. poti sa slabesti (daca mananci exagerat pe fond emotional), sa te lasi de fumat, de consumul excesiv de alcool sau droguri, iti poti imbunatati increderea in propria persoana.

Contra: niciun rezultat in privinta varicelor. metoda nu se adreseaza afectiunilor fizice dar exista persoane pe net care sustin ca s-au vindecat (inclusiv de varice) prin aceasta metoda.

Parerea mea despre metoda: trebuie neaparat incercata dar macar sedintele de inceput sub indrumarea unui specialist (60-100 lei ora, sedintele se pot face si la telefon sau pe Skype, nu trebuie sa mergi la cabinet).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu